2010. augusztus 5., csütörtök

A quality that makes you attractive to men

Sok férfi/női blogot olvasok mostanság (inkább férfit, no), videókat is nézek arról, hogyan okítgatják egymást a fiúk/férfiak a megfelelő nőzős trükkökre; sőt, olyat is találtam, amelyikben egy izraeli srác didaktikusan elmagyarázza nekünk, nőknek, hogy mely tulajdonságainkat emeljük ki, ha tetszeni akarunk a férfiaknak. Hatalmas titokról rántotta le a leplet: a férfiak azt szeretik a nőkben, hogy NEM OLYANOK, mint ők, ezért bármilyen típusú (típus? Hisz' ők mind egyéniségek)fiúval hoz össze minket a sors, koncentráljunk arra, milyen is az a hím, és mi meg jól NE legyünk olyanok. Ha teszetosza, csináljunk mindent helyette is, ha tettrekész, húzódjunk meg és mosolyogjunk szépen. Jolly jokerként igazán bedobhatta volna, hogy a szánk mindig legyen félig nyitva, azzal nem tévedhetünk nagyot. Bár nem tette, az alapvető Én/Másik-problémával kell szembesülnünk: mi itt nem vagyunk, csak annyiban, amennyiben igényeket elégítünk ki, és úgy tükrözzük az arra tévedőt, hogy az neki a lehető legmegnyugtatóbb legyen. S ez bizony a mi túlélésünket biztosítja. Az, hogy esetleg már eleve vagy valamilyen, fel sem merül. Egy másik klipben az orrukat fennhordó leányokhoz szól, mely szerint ne tegyenek így, hiszen a hím félni fog, s heréi visszahúzódnak a testébe, nem mer közeledni. A kommentek megdöbbentőek voltak: sok lány az idegösszeomlás határáról pötyögte be, hogy ő igazából csak félénk, és azért tűnhet barátságtalannak, de ő nem is úgy gondolta, és tééényleeeeg???
Szó ne érje a ház elejét, ítélkezzetek ti is, majd küldjetek el a picsába, amiért így gúnyt űzök a végső nemi igazság prófétájából.

4 megjegyzés:

frostflower írta...

Ezután belépett a srác mamája, és szólt, hogy kisfiamkészareggeli, de előbb menj el kezet mosni és pisilni, jaj, de vigyázz, ne ebben a sorrendben, utána meglátogatjuk majd a nénikédet, azt ígérte, bemutat majd egy helyes kislánynak!

Amúgy te minek nézel ilyen baromságokat? Tudod, hogy NEM minden hapsi ilyen (sőt, a legtöbb nem ilyen)!

Falke írta...

Én nem mondtam, hogy mindenki ilyen. Ez egy kis fasz. Viszont SOKAKAT befolyásol, nőket is. Az emberek ostobák. Ez legalább felforralja az agyvizem a cikk megírásához.

frostflower írta...

nem csókol a múzsa, hanem rádkakál :D

Via írta...

meglepő és mulatságos