2010. augusztus 18., szerda

The evolution of Purbeck Hotel

Már nagyon untam magam, úgyhogy hobbiból meggugliztam régi munkaadóim "szállodáját", a Swanage-i Purbeck Hotelt; remekül szórakoztam. A honlap már megszűnt, mivel a hotelt eladták, ám elolvashattam néhány korábbi kritikát a vendéglátásukról. Hízott a májam.

"Kétségtelenül Swanage legrosszabb kocsmája. A tulajdonos mama (Margaret, a szerk.) a világ legellenszenvesebb embere. Állott London Pride (ser) és mikrózott hal a specialitásuk, nem értem, hogy működhetnek még mindig" 2008.

"Mekkora kupleráj, micsoda pöcegödör! Nyolcfős társasággal mentünk el az étterembe, és tengeri haltálat rendeltünk, amit a honlapjukon 49.50-ért hirdettek. Ennyi pénzt nem ért a kaja, és amikor hozták a számlát, kiderült, hogy 40 fonttal túlszámláztak. Amikor szóvá tettük a tulajnak, arra hivatkozott, hogy a honlap karbantartója még nem frissítette az aktuális árakat, és húsz fonttal csökkentette a számlát, de ez nekünk nem felelt meg. Nagyon bunkó volt velünk, úgyhogy eldöntöttük, feldughatják a hoteljüket, összepakoltunk, és elhúztunk. A szobákért nem fizettünk, mivel nem is aludtunk bennük, tehát a kapzsiságuk és hozzá nem értésük miatt buktak egy jelentős összeget. Komolyan, amikor láttuk, milyen mocskos az egész hely, már hálásak voltunk a tulajnak, hogy elüldözött. Soha, soha ne menjetek erre a helyre!" 2009.

"Kocsmatúrát tettünk Swanage-ban és környékén, és kétségtelenül ez volt a legrosszabb hely. A sör állott volt, a pultoslány bunkó. kerüljétek el!" 2009.

"A haverom ezen a héten volt ott, Budweisert rendelt, de romlott volt, 14 hónapja, érted, 14 hónapja lejárt a szavatossága! Amikor másikat kértek, a tulajdonos kijelentette, hogy neki jogában áll ezt eladni. Erre visszakérték a pénzüket, mire a tulaj kidobta őket. Jó, mi?" 2007.

És a kegyelemdöfés:

"Swanage legjobb vécéi!" 2007.

Nincsenek megjegyzések: