2009. július 20., hétfő

More news from nowhere

Na, most már nekünk is van bandánk. Sőt, Bandánk. Ez van, ez lesz most már, gyerekek. Aki nem jött el, nem léphet be. A kemény magot a következők alkotják: Xavier, a francia srác, aki szófaszörferkedett Joliéknál; Tátesz, Jolanda, valamint Simon, a fiúja, aki egyben a jelenlegi bandavezér, aztán Nosóék meg Bárni. Ja persze és a Másikbálint.
Persze a vezérkarral már most is vannak gondok, szerintem inkább Xaviernek kéne lennie a főnöknek, úgysincs itt. De Simi szerint ez kifogásolható, mert ha Xavier irányít, akkor ő nem fogja érteni, amit mond; így tolmácsot kell felvennünk, akinek tökmagban fizetünk. Szerintem csak galambok jelentkeznének a posztra. Végül Simon lett a főnök, és le is kenyerezett mindenkit egy tiszai tutaj-túra álomképének felvázolásával, hogy majd sátorozunk ott a tutajon, meg bográcsozunk minden nap, sőt úszkálunk is ide-oda. Tatát érte a megtiszteltetés, hogy orrdísz lehet (a tutajon? Ezt nem is értem), én meg majd sikálom a fedélzetet, remek lesz. A többi tag nem tudom, mit fog csinálni, de Jolandát ismerve valószínűleg mindent bebatikolnak, aztán neveket adnak a folyón úszó fadaraboknak.

7 megjegyzés:

szosz írta...

a tisza turat olyannyira komolyan kell venni, h mar vettem tura terkepet is. megyunk kesz. tataer aggodom kicsit h hogyan fogja vasalgatni a hajat ott, es nem csak azer mer a hajo elejen kell egesz vegig lennie, hanem hat mer na.btw nem artana szolni a tobbieknek is hogy ok is banda tagok, es hogy tegnap volt a plenaris ulesunk

Falke írta...

meg igazad is van.

szosz írta...

varjuk olyan potencialis mas bandak jelentkezeset akikkel igeny szerint bandahaboruzhatunk

Falke írta...

ez is nagyon jó ötlet.

Poppy írta...

lehet a vasmacska? vagy csak valami nehezék???????????

Poppy írta...

jajjjjaj,...............
rosszul írtam,....... szóval lehetnék vasmacska vagy valami nehezék???????

Falke írta...

Ez a poszt még betöltetlen. gyere el vasmacskának.